Argan

Bent u op zoek naar een oliesoort die glans kan geven aan u huid en gezondheid?
Ondek hier wat Arganolie voor u kan betekenen.

Arganic
Cosmetisch Arganolie

Droomt u van een stralende jonge huid, zijdezacht gezond haar en stevige mooie nagels? Dat kan! Met arganolie. Dit honderd procent natuurlijke product verzorgt, voedt en herstelt elke vale droge huid, dof futloos haar en broze nagels. Hoe werkt het? U brengt een aantal druppels aan op uw probleemzones. De olie trekt snel in en werkt intensief na. Het resultaat? U straalt van top tot teen.
€24.99
Ook in kleine flesjes
Cosmetisch Arganolie

Gun uzelf de beste verzorging Ervaar zelf het weldoende effect van Arganolie op uw huid, haar en nagels. Bestel vandaag nog en voel morgen het verschil.
€17.95
Culinair arganolie
Arganic culinair arganolie

Steeds meer topchefs van vooral Franse keukens hebben de pure smaak van arganolie ontdekt. En u kunt dat nu ook! Houdt u van gezond en lekker eten? Dan mag deze delicate en exclusieve Marokkaanse olie met zijn geraffineerde nootachtige smaak zeker niet in uw keuken ontbreken.
€32.50
Lees het boek
De heilzame kracht van arganolie

De inwoners van Marokko kennen al eeuwenlang de positieve eigenschappen van de kostbare olie die uit de vruchten van de arganboom wordt gewonnen. Ze gebruiken arganolie bij het kruiden van hun gerechten. Uitwendig wordt de olie veelvuldig gebruikt ter voorkoming van rimpels of om wonden, huidproblemen, zonnebrand, gewrichtspijn en andere kwalen te genezen.
€16.95
Argan