Bagage

Hierbij een aantal bagage die wij aanraden voor op reis.

Koffer hard
Titan Xenon 360 Trolley 71 Bluestone

Titan Xenon 360 Trolley 71 Bluestone Lichtgewicht trolleys en tassen zijn in de reiswereld zonder enige twijfel dé toekomst. Een lichte koffer, trolley of tas is simpelweg de eerste en eenvoudigste gewichtsbesparing. Bij lichtgewicht trolleys is de keuze van de juiste materialen extra belangrijk. TITAN trolleys bestaan dan ook uitsluitend uit 100% zuivere polycarbonaat. Dit materiaal is super licht van gewicht, flexibel en extreem duurzaam, waardoor u jaren op uw TITAN product kan vertrouwen. Praktisch interieur met tussenschot, zijdelingse vakken en inpakriemen in het onderste compartiment voor extra inpakgemak.
€ 129
Rugtas
Vaude Tecolog 14 Rugtas Purpure

Vaude Tecolog 14 Rugtas Purpure Stevige rugtas uit de Tecolog collectie van Vaude. Het ruime compartiment geeft voldoende ruimte voor A4 materiaal, uw dagelijkse benodigdheden en sluit middels een rits. Met voorop een extra ritsavkje. De rug heeft een geventileerde voering met verstelbare schouderriemen, is extra verstevigd en heeft een extra buikriem.
€ 46
Tas
Adidas Original Ac Bowler Black Metalgold

Adidas Original Ac Bowler Black Metalgold Bowler uit de Original AC serie van Adidas. Handige bowler tas waarvan het grote hoofdvak is afgesloten door middel van een stevige rits. De tas is voorzien van een twee tophandles.
€ 49.95
Beautycase
Samsonite PP Beautycase Crimson Red

Samsonite PP Beautycase Crimson Red De PP Cabin Collection valt door zijn hedendaags design zonder meer in de smaak bij de moderne reiziger. Dankzij het compacte formaat en de lichte uitvoering ervan kunt u deze beautycase meenemen op het vliegtuig. Bovendien is deze prijsvriendelijke collectie vervaardigd uit duurzaam en licht polypropyleen. Zo bevat de Beauty Case een uitneembare spiegel en een afneembare schouderriem. De PP Cabin Collection is vervaardigd uit recycleerbaar polypropyleen.
€ 95
leuke bagage